Volei / Naţionala României, învinsă în primele două meciuri amicale cu Grecia

134
Volei / Naţionala României, învinsă în primele două meciuri amicale cu Grecia - voleigrecia-1619450541.jpg

Articole de la același autor

Reprezentativa masculină de volei a României a pierdut primele două partide amicale disputate în compania naţionalei Greciei, informează Federaţia Română de Volei.

În primul meci, Grecia s-a impus cu scorul de 3-0, tricolorii câștigând apoi setul suplimentar stabilit de comun acord de către staff-urile celor două echipe, iar cea de-a doua partidă, disputată tot în localitatea Vrachati, a fost câștigată de adversari cu scorul de 3-2, după ce echipa antrenată de Dănuț Pascu a condus cu 2-0 la seturi.

Luni, 26 aprilie, de la ora 18.00, va avea loc ultimul meci de verificare contra elenilor în acest mini-stagiu.

Marți, 27 aprilie, tricolorii vor reveni în țară pentru continuarea pregătirii startului din preliminariile Campionatului European din 2021.

În calificările pentru EuroVolley 2021, România face parte din grupa preliminară E, alături de Albania, Elveția și Slovacia. Sistemul de calificare presupune disputarea a două turnee, primul fiind programat la Nitra (Slovacia) în perioada 6-8 mai, iar cel de-al doilea la Ploiești, între 14 și 16 mai. Turneul final va avea loc în luna septembrie.

Apoi, echipa României va participa la Golden League, care programează două turnee. Primul va avea loc în Olanda (28-30 mai), iar al doilea în Ucraina (4-6 iunie). Adversarele României vor fi Olanda, Ucraina și Slovacia. Turneul Final Four va avea loc în luna iunie.

Foto: Federaţia Română de Volei / Hellenic Volleyball Federation 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4789 secunde