Vlas a revenit la antrenament, n-a avut ruptură musculară

2008
Vlas a revenit la antrenament, n-a avut ruptură musculară - d7041c219f37bf944fb3a8f8b8fa5cde.jpg

Articole de la același autor

La antrenamentul de sâmbătă al Farului, a participat și Adrian Vlas, după ce, la începutul săp-tămânii trecute, informațiile erau că portarul a suferit o ruptură musculară de deltoid în meciul de la Chiajna, fiind nevoit astfel să ia o pauză de 2-3 săptămâni. Vlas participase la o miuță, pe terenul sintetic, dar nu în poartă, și vineri.
"Adrian a acuzat dureri după partida de la Chiajna, s-a speriat, iar în dimineața de după meci, cu de la sine putere, a făcut un control medical, prezentându-ne apoi o hârtie cum că are ruptură musculară de 15 mm. L-am trimis și la o investigație oficială, cu doctorul clubului nostru, și nu a apărut nimic. Poate că a fost o greșeală la primul control, pentru că o asemenea dimensiune de ruptură necesita operație!", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ștefan Stoica.
La ședința de pregătire de sâmbătă, "Mourinho" a comandat două jocuri pe teren redus, opt la opt. Vlas a evoluat atât în poartă, cât și în câmp, ca atacant. Echipele au fost: 1: Vlas - M. Soare, Mansur, Henry, C. Matei, Gârlă, Doicaru, Prodan; 2: Măcelaru (Vl. Neagu) - Tudorache, Păcuraru, Gaston, B. Andone, B. Teekloh, Andrade, Fatai; 3: Sardescu - Mățel, Ninu, Larie, Rastovac, Pătrașcu, Cristocea, Vlas. Se pare că Stoica se gândește să-l titularizeze în meciul cu Victoria Brănești și pe Florin Pătrașcu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4908 secunde