Viitorului i-a fost anulat un gol valabil în amicalul cu Salyut Belgorod

281
Divizionara secundă Viitorul Constanța a remizat, 0-0, ieri, în Antalya, în disputa cu echipa rusă FC Salyut Energo Belgorod (Liga a III-a). Constănțenii au acuzat arbitrajul, centralul turc nevalidând un gol regulamentar înscris de Pantelie în minutul 20.
Fostul atacant al Farului a trimis mingea în plasă, balonul ricoșând însă în teren. Arbitrul a susținut că mingea a revenit după ce a lovit bara și a fost de neînduplecat în hotărârea sa de a nu acorda reușita. În minutul 90, Viitorul a fost pe puncul de a primi gol, însă portarul Șerban a apărat un penalty, pe care tot el îl provocase.
Antrenorii constănțeni Cătălin Anghel și Norbert Niță au jucat cu: C. Popa (56 Șerban) - Bică, Larie, Ninu, Chirilă (46 Rusu) - Cârstocea (68 Tudorache), Benzar (65 Ștefănescu), Cristocea (70 Iancu) - Sin (62 R. Lupu), Pantelie (53 Hertu), Chițu (70 Șt. Sandu).
Astăzi, Viitorul încheie stagiul din Antalya și se deplasează la Istanbul, unde, mâine, va juca o nouă partidă amicală, cu Galatasaray. După acest meci, delegația constănțeană va reveni acasă, ultimul test pe tărâm turcesc, cu Galatasaray II, de vineri, 11 februarie, fiind anulat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5532 secunde