Campionatul Național de juniori A

Viitorul și Metalul se bat pentru medalia de bronz

1546
1
Viitorul și Metalul se bat pentru medalia de bronz - afdc9ddabc55c001bb143d1f8204a733.jpg
Cele două echipe își dispută, astăzi, la Mogoșoaia, locul trei pe țară. Mâine, juniorii B de la Viitorul joacă la Craiova pentru calificarea în finala mare a competiției.

Ieșite din cursa pentru primele două locuri ale Campionatului Național al juniorilor născuți după 1 ianuarie 1991, cele două reprezentante ale Constanței susțin finala mică a competiției, meciul jucându-se astăzi, de la ora 16, pe terenul secund al Centrului de Fotbal Mogoșoaia.
Viitorul (antrenori, Ștefan Petcu și Marius Codescu) a ratat calificarea în finala mare după ce a pierdut dubla manșă cu CFR Cluj (0-1 la Constanța, 0-2 în Ardeal), în vreme ce juniorii Metalului, pregătiți de Florin Burcea, au fost "înțepați" în penultimul act de ACU Arad (1-1 la Constanța, 4-0 la Arad).
Meciul Viitorul - Metalul va fi arbitrat de Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe), care va fi asistat de Bogdan Velicu și Valentin Avram (ambii, din București).
Partida pentru titlu, dintre CFR Cluj și ACU, se va juca tot astăzi, de la ora 18, pe terenul principal de la Mogoșoaia. Ceremonia de premiere a campionilor va fi oficiată de președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, de președintele Consiliului Județean Ilfov, Cristache Rădulescu, și de primarul localității Buftea, Ion Stoica.

Dacă va fi egal în Bănie, se trece direct la penalty-uri
Mâine, la o zi după finala mică de la Mogoșoaia, o altă echipă a Viitorului, cea a juniorilor B (jucători născuți după 1 ianuarie 1993), susține un meci din fazele superioare ale Campionatului Național - returul semifinalei cu Universitatea Craiova, cele două echipe disputându-și atingerea finalei mari.
Partida se joacă în Bănie, după ce, în tur, la Ovidiu, meciul s-a încheiat nedecis, 1-1. Confruntarea începe la ora 11 și este găzduită de stadionul "Ion Oblemenco". Dacă și în această partidă se va înregistra un scor egal, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare, neaplicându-se regula golurilor înscrise în deplasare.

Puștii lui Hagi susțin un amical cu Juventus
Campioanele seriilor a II-a și a III-a ale Ligii a III-a la fotbal, Viitorul Constanța și Juventus București, susțin, astăzi, la București, de la ora 11, o partidă de verificare. Juventus are rundă liberă vineri, 11 iunie, în campionat, în urma retragerii din competiție a Victoriei Adunații Copăceni. În aceeași zi, Viitorul joacă ultimul meci oficial al sezonului, partida din etapa a 34-a a Ligii a III-a, în deplasare, cu Viitorul Ianca, de la ora 18.

Comentează știrea

steffy
5 noiembrie 2011
bronz

interesant....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5352 secunde