Viitorul și Callatis se duelează la "Cupa Zilelor Tărlungeniului"

1215
Viitorul și Callatis se duelează la

Articole de la același autor

Aflate în cantonament în zona Brașovului, ambele echipe dobrogene participă, timp de două zile, la un turneu care aliniază patru formații la start.

Nou-promovata în Liga a II-a Viitorul Constanța și Callatis Mangalia (Liga a III-a) își com-pletează meciurile amicale din stagiul montan, de la Brașov, respectiv Tărlungeni, cu evoluțiile de la "Cupa Zilelor Tărlungeniului", care se desfășoară pe 31 iulie și 1 august. Întrecerea este un patrulater, la care mai participă două formații din al treilea eșalon, organizatoarea Unirea Tărlungeni și CSM Brașov.
Sâmbătă, 31 iulie, se joacă Unirea Tărlungeni - CSM Brașov (de la ora 16) și Viitorul - Callatis (ora 18), iar duminică, 1 august, au fost programate finala mică (16) și finala mare (18).
În afară de aceste două partide, Viitorul și-a mai fixat trei confruntări amicale la munte. Una a disputat-o ieri, cu Dacia Mioveni, iar celelalte două sunt cu CS Otopeni (miercuri, 4 august, de la ora 17,30, la Brașov sau Făgăraș) și cu CF Brăila (vineri, 6 august, de la ora 11, la Brașov).

Înfrângere cu Unirea Slobozia
La Tărlungeni se află și juniorii republicani ai Viitorului (fotbaliști născuți în anii 1993/1994), care au susținut un meci amical împotriva Unirii Slobozia (Liga a III-a), pe durata a trei reprize de câte 30 de minute. Ialomițenii au câștigat cu 1-0 (Avanu 46), dar constănțenii au irosit, la 0-0, șanse bune de gol, prin Iancu și Nicola, care au ratat din situație de unu la unu cu portarul.
Echipele: FC Viitorul (antrenori, Ștefan Petcu, Dan Rădulescu): Buzbuchi (61 Logofătu) - Soldat (61 Cobzariu), Omeag (61 Blăniță), Nazâru (61 Mitache), Eracai (61 Teodorof) - Muscă (61 Bangheorghe), Țâru, G. Iancu (61 Medeșan) - Nicola (61 D. Iancu), Gavra (61 Chiazim), Păiuș; Unirea Slobozia (antrenor Constantin Prepeliță): Dobre - Roșu, Ciortescu, Toma, Lazăr - Soare, Cristea, Tudor, Toma - Avanu, V. Gheorghe. Au mai jucat: Oprea, Stan, Cristian, Anghel, D. Gheorghe, Gheorghiță, Drăguț.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4921 secunde