Viitorul și-a întregit lotul cu trei internaționali

1135
Viitorul și-a întregit lotul  cu trei internaționali - viitorul-1311864675.jpg

Articole de la același autor

Puștii lui Hagi care au participat cu Naționala Under-19 a României la Campionatul European s-au alăturat lotului constănțean în cantonamentul de la Hoenderloo (Olanda).

Mijlocașii Alin Cârstocea și Romario Benzar și atacantul Cristian Gavra au revenit la Viitorul, după ce tricolorii au fost eliminați din competiție, încă din faza grupelor.

"Cei trei n-au avut vacanță după încheierea campionatului, plecând direct la lot, pentru turneul final, astfel că vor avea un program special de pregătire în Olanda", a declarat antrenorul principal al echipei constănțene, Cătălin Anghel.

Viitorul susține, astăzi, primul amical al stagiului din "Țara Lalelelor", în-tâlnind, de la ora 15.30, la Almere (80 km față de Hoenderloo), divizionara secundă olandeză FC Almere City.

În cadrul perioadei de pregătire, Viitorul va mai juca trei partide de verificare: cu FC Groningen (tineret), pe 1 august, de la ora 20; cu AZ Alkmaar (tineret), pe 2 august, de la ora 17; cu RSC Anderlecht (tineret), pe 5 august, de la ora 18. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Iulie 2011
Stire din Sport : FC Farul, egal cu Ursidos Chișinău
Pagina a fost generata in 0.473 secunde