VIDEO ȘOCANT! Căpitanul lui Dinamo Kiev, salvat de la moarte de un adversar

132
VIDEO ȘOCANT! Căpitanul lui Dinamo Kiev, salvat de la moarte de un adversar - article25929951cb208220000057880-1396282045.jpg

Articole recomandate

Oleg Gusev, căpitanul lui Dinamo Kiev, a fost lovit cu genunchiul în cap de portarul lui Dnepr și a rămas inconștient. Adversarii i-au sărit imediat în ajutor și au reușit să-l salveze.


Kankava, Fedețki și Zozulia. Ei sunt eroii zilei în Ucraina și oamenii căror Gusev le va rămâne dator pe veci! Era minutul 22 al meciului dintre Dnepr și Dinamo Kiev, iar portarul Boiko a ieșit să rețină balonul. În săritură, l-a lovit fără să vrea pe căpitanul lui Dinamo, scrie GSP.ro.


Un genunchi în cap și Gusev a căzut ca secerat. Jucătorii lui Dnepr n-au mai ținut cont de rivalitate și s-au interesat imediat de starea fotbalistului. Kankava a venit primul, i-a desfăcut maxilarul încleștat și la întors pe-o parte pentru a nu-și înghiți limba. A fost ajutat de Fedețki și Zozulia până în momentul în care medicii și-au făcut apariția pe teren.


Au fost secunde uriașe pentru viața lui Gusev. Și-a revenit și a părăsit stadionul, pe targă, în aplauzele tuturor spectatorilor, scrie realitatea.net.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 31 Martie 2014
Stire din Sport : Rapid scapă de faliment
Pagina a fost generata in 1.0853 secunde