VIDEO. SCANDAL PE TEREN! Iată cum S-AU LUAT LA BĂTAIE juniorii FC Farul și FC Viitorul

699
2
VIDEO. SCANDAL PE TEREN! Iată cum S-AU LUAT LA BĂTAIE juniorii FC Farul și FC Viitorul - fotbalvideo-1366290587.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în cadrul întrunirii Comisiei județene de acțiune împotriva violenței în sport, Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța a prezentat un filmuleț de la meciul dintre juniorii FC Farul și FC Viitorul din data de 7 aprilie 2013, în care se arată mai multe incidente printre care și violențe din partea spectatorilor.


"Considerăm că cele întâmplate se datorează superficialității organizării unei competiții sportive și a neefectuării cu responsabilitate de analize preliminarii gradului de risc, deși existau date și informații că există posibilitatea producerii unor fapte îndreptate împotriva ordinii și siguranței publice, prin aceea că membrii galeriei echipei FC Farul au acumulat o stare de nemulțumire, pe care și-o manifestă public cu prilejul oricărui eveniment sportiv, o parte din aceștia fiind sancționați contravențional în mod repetat cu amendă și cu interdicția participării la competiții sportive, pentru astfel de fapte", ne-a comunicat reprezentantul Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis", Mihai Daniel Ferencz.








Comentează știrea

suporter FC Farul
18 aprilie 2013
Numarul 10 de la Viitorul a pornit tot scandalul

Si dupa cum a invatat acasa, dupa ce injuri si provoci un scandal, fugi cat de tin picioarele, ca restul inflamatiei o rezolva colegii tai, mare numar 10, mare om, mare caracter de maidan !!! Asumati responsabilitatea injuraturii si fii alaturi de colegi, nu fugii mai tare decat o pisica :)

nimeni nu e mai presus de lege .cls
18 aprilie 2013
cine se aseamana se aduna

eu cred ca nu prea gandesti,dle militian....ce treaba aveau membrii galeriei Farului care au fost amendati cu alte ocaziii si llipsa de educatie a unor jucatori de la academia sacele! ....si mai este ceva dle miltian..La ultimul meci al Farului la Constanta,dupa partida un sclav de miltian m-a amenintat ca imi da amenda ca stateam si ma uiiiitam la ei. Eram pe doooomeniul public in afara stadionului! Apropo...cine incita,dle militian.....si inca ceva...sunt judecator...si inca ceva ...nu-i mai bagati la inaintare pe saraciile astea care nici minte n-au!Nu-l mai scoateti pe hagi din mizerie ca are atata minte cat aveti si voi,adica.....000000000000000!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3603 secunde