Campionatele Naționale de rugby juniori U17 și U18

Victorii și puncte bonus. CS Cleopatra, procentaj maxim!

343
Victorii și puncte bonus.  CS Cleopatra, procentaj maxim! - cleopatra-1540218873.jpg

Articole de la același autor

Un nou week-end plin de reușite pentru echipele de juniori ale Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia, care contabilizează victorii pe bandă rulantă.

Primii care au intrat pe gazon au fost juniorii U17, sâmbătă, când s-au impus pe terenul celor de la ACSOV Pantelimon, cu scorul de 34-12 (6-2 la eseuri), în cea de-a treia etapă a Campionatului Național de rugby U17. Este cea de-a treia victorie cu punct bonus ofensiv pentru CS Cleopatra, care ocupă prima poziție în clasament, cu maximum de puncte, 15.

Runda următoare, programată joi, 25 octombrie, de la ora 13, CS Cleopatra primește vizita ocupantei locului trei, CN "Aurel Vlaicu" București, pe terenul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan".

v v v

Juniorii U18 au câștigat și ei, duminică, tot în deplasare, de data aceasta împotriva echipei CNAV-Dinamo București, scor 52-7, în cea de-a doua etapă a Campionatului Național de rugby U18.

O nouă victorie concludentă, după cea din runda precedentă, cu LPS Focșani, scor 55-0, și CS Cleopatra s-a cățărat în vârful ierarhiei, cu 10 puncte.

Echipa constănțeană va susține un meci mult mai dificil duminică, 28 octombrie, de la ora 13, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra", împotriva rivalilor de la CT "Dinicu Golescu" București, formație neînvinsă după primele două etape (31-7 cu Metrorex București și 28-28 cu CSS Bârlad).

Ambele formații sunt coordonate de staff-ul tehnic format din antrenorii Victor Bezușcu (director sportiv), Virgil Năstase, Onal Agiacai și Marius Codea.

Până în acest moment, procentajul celor două formații ale CS Cleopatra este de 100%: cinci victorii din tot atâtea partide.

Participarea echipelor de la CS Cleopatra în campionatele de rugby juniori este susținută de Primăria și Consiliul Local Constanța.

v v v

"Este adevărat că avem un început de sezon bun și nu vrem să ne oprim aici. Luăm fiecare partidă în parte ca și cum ar fi ultima. Obiectivul nostru a fost întotdeauna primul loc și vom munci să punem mâna pe medaliile de aur. Ne așteaptă două partide grele săptămâna aceasta, dar am încredere în antrenorii și jucătorii mei. Vrem să demonstrăm că suntem unul dintre cele mai puternice centre de rugby din țară, așa cum am făcut-o de atâtea ori", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6223 secunde