Victorii pentru șahiștii constănțeni, la Cupa Satori

345
1
Victorii pentru șahiștii constănțeni, la Cupa Satori - victorii-1459279188.jpg

Articole de la același autor

Șahiștii clubului Fianchetto Constanța au participat, zilele trecute, la Cupa Satori, din orașul Slobozia, județul Ialomița. Concursul reprezintă o etapă și totodată un test în pregătirea Campio-natelor Naționale de copii care se va desfășura, luna viitoare, în stațiunea Călimănești-Căciulata, unde Constanța va fi reprezentată de acești sportivi talentați. 


Micii sportivi pregătiți de Iulian Mihailov (arbitrul concursului) s-au făcut remarcați la toate secțiunile de vârstă. Grupa copiilor sub 8 ani a fost câștigată de Maria Criveanu, cu 5 puncte din 6, iar pe poziția a treia s-a clasat colegul acesteia, David Ștefan. La categoria sub 10 ani, pe podium a urcat Eduard Cotoraș (7 ani), iar în cadrul aceleiași categorii, s-au mai făcut remarcați, cu rezultate onorabile, sportivii Andrei Jitea, Bogdan Cîrnu și Răzvan Țigănescu. 


În concursul seniorilor, ACS Fianchetto s-a clasat pe prima poziție, grație prestației lui Gheorghe Țintă, dar și locului trei ocupat de Maricel Ciubotariu. 


De apreciat este și debutul juniorilor Luca Siret, Octavian Alexe, Gabriel Dima și Teodora Gavrilă-Dima, care au luat astfel contactul cu competițiile naționale.


Comentează știrea

Papagal
30 martie 2016
pat

Handicapatul! Handicapatul! Handicapatul!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5785 secunde