Victorie URIAȘĂ pentru Irina Begu: câștigă DETAȘAT meciul din FedCup

132
Victorie URIAȘĂ pentru Irina Begu: câștigă DETAȘAT meciul din FedCup - irinabegu-1524321959.jpg

Articole recomandate

Irina Begu a adus al doilea punct pentru România, în partida de FedCup cu Elveția. Begu a câștigat cu scorul detașat meciul cu Timea Bacsinszky.

Irina Begu s-a impus în două seturi cu scorul de 6-4, 6-1.


Begu a evoluat concentrată, cu calm, cu răbdare și a contracarat jocul variat al adversarei, care nu a prins totuși o zi prea bună la Cluj-Napoca. Bacsinszky a venit cu unele probeleme medicale în România și acest lucru s-a văzut în prestația ei, mai ales în setul secund.

Românca a început mai slab, a fost condusă cu 2-0, după un break în ghemul al doilea, dar a revenit și a egalat. Tot Begu a ridicat scorul la 4-3, câștigând pe serviciul rivalei, însă Bacsinszky a făcut rebreak. Următoarele două ghemuri și setul i-au revenit Irinei Begu, care s-a impus cu 6-4, după 43 de minute.

În setul al doilea, Begu a jucat și mai bine și s-a impus cetegoric, cu 6-1, după o oră și 17 minute și după break-uri înregistrate la 1-1, 3-1 și 5-1.

În primul meci al zilei, Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, pe Viktorija Golubic, locul 115 WTA.

Duminică, partidele se vor desfășura după următorul program, începând cu ora 12.00:

Simona Halep - Timea Bacsinszky (3-1 în întâlnirile directe);

Irina Begu - Viktorija Golubic (2-0);

Irina Begu/Simona Halep - Patty Schnyder/Jil Teichmann.

Echipa care câștigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a FedCup by BNP Paribas, scrie stiripesurse.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5479 secunde