VICTORIE!! România a învins Belgia, scor 2-1!

209
VICTORIE!! România a învins Belgia, scor 2-1! - romaniabelgia67911200-1352928518.jpg
Naționala României de fotbal a învins, în această seară, selecționata Belgiei, pe Arena Națională, scor 2-1 (1-1) într-un meci amical.
Partida a început în favoarea oaspeților, care au deschis scorul pirn Benteke (min. 23), după o respingere greșită a lui Gardoș. Tricolorii au revenit la numai 10 minute, prin Maxim, care a marcat un super-gol de la 18 metri.


Începutul reprizei a doua a adus schimbari majore în formația României de pe teren. Astfel, Victor Pițurcă a făcut 6 schimbări. Au ieșit Nistor, Maxim, Găman, Pintilii, Chipciu și Grozav, și au intrat Tănase, D. Goian, Torje, Bourceanu, B. Stancu și C. Lazăr.
În minutele ce au urmat, jocul României s-a schimbat total și odată cu el și șansele de gol la poarta adversă.


Astfel, în minutul 65, centralul Mauro Bergonzi a dictat penalty pentru România, după un henț comis de Verthongen în careu.
Torje a executat lovitura de la punctul cu var și a adus tricolorilor golul necesar pentru prealuarea conducerii.


Pe final de meci, Belgia a ratat numeroase ocazii de a egala, însă cumpătul și concentrarea jucătorilor noștri a făcut diferența. 


Final de meci, România - Belgia 2-1 !


Iată echipele de start:
România: Tătărușanu - Chiricheș, Găman, Gardoș, Latovlevici - Pintilii, Nistor - Maxim, Grozav, Chipciu - Marica. Selecționer: Victor Pițurcă.


Belgia: Mignolet - Gillet, Van Buyten, Kompany, Verthongen - Witsel, De Bruyne - Defour, Fellaini, Mertens - Benteke. Selecționer: Marc Wilmots.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3255 secunde