Victorie pentru CS Năvodari, în primul turneu de rugby în 7 al sezonului

142
Victorie pentru CS Năvodari, în primul turneu  de rugby în 7 al sezonului - victorie-1471272301.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Năvodari a reușit să se impună în primul turneu al Campionatului Național de rugby în 7, rezervat echipelor din Divizia Națională de seniori, ce s-a disputat, duminică, pe stadionul "Flacăra" din Năvodari.

Formația pregătită de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a fost repartizată în Grupa B, alături de RC Bârlad și CNOT, iar în Grupa A, Știința Petroșani, RCM Galați și CSU AV Arad.

CS Năvodari a încheiat grupa pe prima poziție, după ce s-a impus în partidele cu RC Bârlad (24-7) și CNOT (5-0), și a jucat finala mare a competiției împotriva celor de la RCM Galați. Cele două combatante au oferit un ultim act de zile mari. Scorul la pauză a fost egal, 5-5, însă năvodărenii au revenit pe teren mai deciși și au preluat conducerea, 15-5. Când toată lumea credea că soarta partidei este pecetluită, rugbiștii din Galați se montează și oferă o răsturnare de zile mari, 15-19. La ultima fază a partidei, unul din jucătorii gălățeni trimite neglijent mingea cu mâna în afara terenului, iar arbitrul partidei oferă lovitură de pedeapsă pentru dobrogeni. Gazdele joacă la mână rapid și izbutesc să culce balonul în terenul de țintă advers prin Prodan. Puișor transformă, iar CS Năvodari câștigă cu 22-19.

Pentru CS Năvodari, au evoluat: Niță, Ogea, Agiacai, Pîrvu, Zainea, Fl. Croitoru, Slusar, Arefi, Grigoraș, Papaiane, Puișor, Miron, Ciubotariu, M. Prodan și Porumb.

"Am jucat toate partidele cu gândul la victorie. Nivelul jocului a fost unul destul de ridicat și nu ne-a fost deloc ușor. Mai ales în finală, când ne-am relaxat prematur și era să pierdem partida. Lucrăm la aceste aspecte și încercăm să le elimină în vederea disputelor viitoare", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cornel Suciu.

Următoarea etapă este programată, sâmbătă, 20 august, la Petroșani.

Clasamentul după prima etapă: 1. CS Năvodari (12 p), 2. RCM Galați (9 p), 3. RC Bârlad (8 p), 4. Știința Petroșani (6 p), 5. CSU AV Arad (5 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.506 secunde