€ 4.7619
£ 5.507
$ 4.2322

Mai multe ştiri online:
Divizia A la handbal feminin

Victorie la pas pentru CSU Neptun

Ştire online publicată Joi, 15 Martie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Ieri, la Sala Sporturilor, echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța s-a impus cu scorul de 33-22 (16-10) împotriva celor de la ACS Șc. 181 SSP București, într-o partidă restantă din etapa a XXll-a a Diviziei A, Seria A. 


Antrenorul principal al gazdelor, Ionuț Pușcașu, s-a declarat satisfăcut de evoluția elevelor sale: „M-a mulțumit, în primul rând, atitudinea fetelor, care au înțeles că trebuie să tratăm orice adversar cu același respect și mă bucură faptul că au jucat, de la început și până la final, cu aceeași energie și dăruire în teren”. 


Cele mai bune marcatoare ale constănțencelor au fost Anca Birton (8), Mihaela Rebeca (5) și Bianca Căldare (5). 


În urma acestui succes, CSU Neptun se menține pe poziția secundă, cu 57 de puncte, cu doar cinci jocuri rămase până la finalul sezonului regulat. 


În runda următoare, programată vineri, 30 martie, CSU Neptun va juca, în deplasare, cu Danubius Călărași. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2801 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1363 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1027 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.963 secunde