Liga Națională de baschet masculin

Victorie în prelungiri pentru BC Athletic, în meciul cu CSM Mediaș

185
Victorie în prelungiri pentru BC Athletic, în meciul cu CSM Mediaș - victorie-1544975798.jpg

Articole recomandate

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța a reușit o victorie palpitantă, sâmbătă, la Sala Sporturilor, împotriva celor de la CS Municipal Mediaș, scor 84-83 (46-32; 73-73), după prelungiri, în etapa a opta a Ligii Naționale, Grupa B.

Cu doar 11 secunde înainte de final, la 83-81 pentru medieșenii, "Gladitorii din Tomis" s-au lansat la atac, iar americanul Brandon Lockhart și-a asumat aruncarea decisivă de trei puncte. Coș marcat, și BC Athletic pune mâna pe cele două puncte atribuite învingătoarei.

Punctele constănțenilor antrenați de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vlad Mihai au fost marcate de Deondre Ray, Brandon Lockhart (câte 18), Ștefan Mâinea (16), Alin Andrieș (11), Samuel Berkelund (10), Andrei Oprean (8), Brandon McLean (3).

În acest moment, BC Athletic se află pe locul al treilea, cu trei victorii și cinci înfrângeri, în timp ce CSM Mediaș rămâne pe poziția secundă, cu șase victorii și două înfrângeri.

BC Athletic revine în Sala Sporturilor, sâmbătă, 22 decembrie, atunci când va primi vizita celor de la CS Cuza Sport Brăila, ultima clasată în grupă. Prima parte a sezonului se va încheia o săptămână mai târziu, tot în Cetatea Tomisului, împotriva celor de la CSO Voluntari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5362 secunde