€ 4.7619
£ 5.507
$ 4.2322

Mai multe ştiri online:
Divizia A la handbal feminin

Victorie fără emoții pentru CSU Neptun

Ştire online publicată Joi, 05 Aprilie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Formația feminină de handbal CSU Neptun Constanța a reușit o victorie importantă, ieri, la Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSS Tulcea, scor 36-27 (20-10), într-o confruntare din etapa a XXVI-a a Diviziei A, Seria A.

Constănțencele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie au condus partida autoritar din primul minut și nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei. Cele mai bune marcatoare din tabăra constănțencelor au fost Anca Birton și Andreea Pintilie, cu câte nouă reușite.

În urma acestui succes, CSU Neptun a acumulat 63 de puncte și și-a consolidat poziția secundă.

„Mă bucură faptul că fetele noastre au jucat de la început până la sfârșit cu ambiție și determinare. Ne-am tratat adversarul cu același respect ca de fiecare dată. De asemenea, au înțeles că orice partidă este importantă pentru a ne menține acolo sus. Întotdeauna suntem un pic încordați înaintea partidei, ținând cont de faptul că formăm un grup tânăr, dar astăzi (n.r. - ieri) mi-au demonstrat că s-au maturizat cu adevărat. Fetele vor avea o mică, dar bine-meritată vacanță de Paști, iar pe 10 aprilie, se vor întoarce la antrenamente”, a declarat antrenorul principal Ionuț Pușcașu.

Pentru CSU Neptun, următorul meci este programat pe 28 aprilie, în deplasare, cu HC Activ CSO Plopeni. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2801 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1363 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1027 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7538 secunde