Sâmbătă, FCM Bacău - FC Farul 2-4 (2-2), în etapa a 28-a a Ligii a II-a

Victorie de caracter

3205
Victorie de caracter - 08cf94e3112aa2c3f1ad84ca940e1264.jpg

Articole de la același autor

"Marinarii" au reușit să treacă peste nemulțumirile financiare pe care le au și peste problemele de la club și, după 70 de zile, au obținut din nou un succes pe teren în campionat.

Ultima victorie fusese pe 28 februarie, 2-0 acasă cu Dunărea Giurgiu, în prima etapă a returului. De atunci, "marinarii" au bifat cinci înfrângeri, două egaluri și un singur succes, dar la masa verde, cu Cetate Suceava.
Meciul de la Bacău s-a desfășurat în condiții speciale, după ce pregătirea jucătorilor din cursul săptămânii a fost afectată, desfășurându-se cu țârâita, din pricina nemulțumirilor financiare ale "marinarilor" și a problemelor de la club.
Totuși, fariștii s-au mobilizat și au bătut cu 4-2 (Pantelie 9, Ninu 14, Fatai 55, 90+5 / Vraciu 5, Vajou 16) o echipă care, este adevărat, traversează o perioadă extrem de delicată. Băcăuanii devin astfel clienții din acest sezon ai constănțenilor, oamenii lui Poenaru pierzând și în tur la scor, 0-5.
Cu cinci nume noi (Vlas, Ignat, D. Prodan, Buzea și Fatai) în formula de start față de ultimul meci, Farul a fost condusă în debut, dar a revenit rapid, după ce Pantelie a fructificat centrarea lui Cristocea. Decarul "marinarilor" a fost servant și pentru reușita de 2-1 a lui Ninu, dar Vajou a egalat la scurt timp. 2-2 și era abia minutul 16. Acesta a rămas însă scorul pauzei, deși gazdele au avut și o bară (min. 23), prin Remus Cojocaru. În partea secundă, și-a intrat în rol Fatai, care, cu o "dublă", a stabilit victoria.
"Băieții s-au mobilizat foarte bine. Nu i-am văzut niciodată atât de îndârjiți. Le-am spus să joace în primul rând pentru ei, pentru că n-am venit la Bacău să ne facem de râs. Au fost dezinvolți", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul principal al Farului, Gică Butoiu. "Sunt mulțumit de victorie, având în vedere cum și cât ne-am antrenat în cursul săptămânii. În plus, a fost o deplasare lungă. Chiar și așa, noi am pregătit meciul să-l câștigăm", a spus și directorul tehnic Dennis Șerban.
Astăzi, situația de la Farul s-ar putea limpezi, în urma Adunării Generale a Membrilor Fondatori, care se va desfășura la club, de la ora 15,00.
***
FCM Bacău (antrenor, Gheorghe Poenaru): Ignătescu - Bejan, Adăscăliței, Vajou, Dobârceanu - Răduțoiu, R. Cojocaru, Spiridon (cpt.) (27 Taban), Boboc (70 Marchiș) - Tismănaru (62 Huiban), Vraciu.
FC Farul (director tehnic, Dennis Șerban; antrenor, Gică Butoiu): Vlas - Mățel (cpt.), Ninu (46 Pătrașcu), Ignat, Gaston - D. Prodan (62 Doicaru), Cristocea, Buzea, Mansur - Pantelie (76 Păcuraru), Fatai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5306 secunde