Victorie clară pentru CS Farul, în primul duel al returului Superligii

455
Victorie clară pentru CS Farul, în primul duel al returului Superligii - victorie-1487265374.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la Buzău, a început returul celei mai importante competiții naționale de tenis de masă pe echipe din România, denumită Superliga, acolo unde activează și trei echipe din Constanța.

Cu șanse reale de a prinde podiumul, echipa feminină a CS Farul s-a impus cu 5-0 în fața celor de la Politehnica Cluj Napoca, în prima partidă din retur, și rămâne în lupta pentru medalii. Punctele constănțencelor au fost reușite de Anamaria Sebe (2), Alina Zaharia (2) și Mihaela Plăeașu (jucătoare cu dublă legitimare LPS "Nicolae Rotaru"/CS Farul). Din lot mai face parte și Andreea Filip.

Cea de-a doua formație din Constanța, de pe tabloul feminin, LPS "Nicolae Rotaru", compusă din junioarele Andreea Postudor, Bianca Meiroșu (10 ani) și Andreea Dudescu, a pierdut cu 0-5 în fața adversarelor mult mai experimentate de la CSM Arad.

v v v

La începutul anului competițional, autoritățile locale au retras finanțarea echipei masculine de Superligă CS TopSpin 08, iar echipa ar fi trebuit să se desființeze. Lucru de neconceput pentru antrenorul Viorel Filimon, care a reușit să facă rost de fondurile necesare și să păstreze echipa în Superligă. "Magicianul" tenisului de masă românesc, omul care a făurit atâtea talente de-a lungul timpului, și-a permis alinierea unei echipe extrem de tinere în competiție, formată din Daniel Manu, Alexandru Amzu sau Victor Durea, jucători cu vârste între 11 și 13 ani.

"Pentru cei mici nu contează atât de mult victoria, ci cum se adaptează unor adversari mult mai experimentați. Au multe de învățat din această experiență. Sunt câțiva copii foarte talentați de care trebuie să ne îngrijim pentru viitor", a declarat Viorel Filimon.

Astăzi, CS Farul va juca contra celor de la Politehnica Iași și Romgaz Mediaș, LPS "Nicolae Rotaru" va înfrunta pe ACS Dumbrăvița și Politehnica Timișoara, iar CS TopSpin 08 se va duela cu CS Pristavu Câmpulung și CS Mioveni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Sport : Eliza Samara  s-a întors  la masa de joc
Pagina a fost generata in 0.4102 secunde