Victoria Azarenka a scandalizat oficialii de la Roland Garros! Ce amendă uriașă a primit

262
Victoria Azarenka a scandalizat oficialii de la Roland Garros! Ce amendă uriașă a primit - azarenkaserena71169700-1433247438.jpg

Articole recomandate

Organizatorii turneului de Grand Slam de la Roland Garros au luat măsuri drastice în urma schimbului dur de replici dintre dintre Victoria Azarenka și Serena Williams în meciul din turul trei al competiției pariziene.

Bielorusa Victoria Azarenka a fost amendată cu 7.000 de dolari pentru că a avut "un comportament obscen" pe teren, se arată într-un comunicat oficial al organizatorilor.

Cele două jucatoare s-au luat la ceartă dupa ce arbitrul de scaunh, Kader Nouni, nu i-a acordat un punct Victoriei Azarenka, deși a admis că mingea căzuse pe linie, iar anunțul arbitrului de tușă (out!) a venit după ce Serena Williams a lovit mingea.

Fosta lideră mondială și-a pierdut cumpătul și a început să se certe cu Serena Williams. Cele doua jucătoare au schimbat replici acide, iar cea care a trecut mai ușor de acest moment controversat a fost americanca, care, în puctul următoar a câștigat setul al doilea și apoi meciul, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Mai 2015
Stire din Sport : Cu cine va juca Simona Halep la Roma
Pagina a fost generata in 0.4059 secunde