Victor Pițurcă îi cere în instanță daune morale de un milion de euro lui Corneliu Vadim Tudor

87
Victor Pițurcă îi cere în instanță daune morale de un milion de euro lui Corneliu Vadim Tudor - piturca-1366822202.jpg

Articole recomandate

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurcă, l-a acționat în instanță pe europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, căruia îi solicită daune morale de un milion de euro pentru insultă și calomnie, potrivit Mediafax.

"De la începutul acestei luni, cunoscutul om de fotbal dl. Victor Pițurcă este victima unei virulente campanii de denigrare declanșată de dl. Corneliu Vadim Tudor și susținută atât prin intermediul articolelor cu caracter rasist, xenofob, calomniator, insultător, publicate sub semnătură proprie în ziarul Tricolorul, precum și prin retorica similară demonstrată în emisiuni de televiziune. Față de acțiunile amintite, dl. Victor Pițurcă, reprezentat legal de către avocații de la Chiuariu & Asociații, a inițiat o acțiune în instanță prin care solicită obligarea dlui. Corneliu Vadim Tudor, în solidar cu instituțiile media prin care au fost săvârșite faptele, la plata unor daune morale în valoare totală de 1 milion de euro", se arată în comunicatul casei de avocatură.

De asemenea, avocații solicită în numele clientului lor obligarea pârâților la formularea de scuze publice, publicarea hotărârii judecătorești în 3 ziare de largã circulație, precum și achitarea cheltuielilor de judecată.

În calitate de reprezentanți ai selecționerului Victor Pițurcă, avocații de la Chiuariu & Asociații au introdus acțiunea miercuri la Tribunalul București.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4943 secunde