Victor Pițurcă, dezamăgit de Ianis Hagi. "Din păcate, nu s-a întâmplat"

224
Victor Pițurcă, dezamăgit de Ianis Hagi.

Articole de la același autor

Victor Pițurcă este un admirator constant al lui Ianis Hagi. Fostul selecționer a declarat în mai multe rânduri că fiul lui Gheorghe Hagi mustește de talent, dar că are și câteva carențe, pe care doar el și le-ar putea rezolva.

Ianis Hagi este pe cale să afle ce îi rezervă viitorul apropiat. Se apropie ziua scadenței în ce privește contractul său cu Rangers, iar scoțienii trebuie să ia o decizie în privința transferului definitiv al românului.

"Eu m-am așteptat ca Ianis să facă un pas uriaș dar, din păcate, nu s-a întâmplat lucrul ăsta. A fost împrumutat la Rangers, un club care mi se pare potrivit pentru el. Să vedem dacă cei de la Glasgow vor fi mulțumiți și îl vor cumpăra. Va fi un minus dacă se va întoarce la Genk. El e plin de calități, acum depinde numai și numai de el. Nimeni nu mai poate să facă nimic. Este un tip inteligent, știe ce are de făcut", a declarat Victor Pițurcă.

"Important e că se scrie și se scrie despre un interes al echipelor pentru Ianis. Acest lucru îi face bine, înseamnă că e apreciat în fotbalul mare. Evoluțiile avute la Rangers au fost apreciate de către întreaga lume. Ianis nu a dus niciodată lipsă de oferte", a adăugat și Gheorghe Popescu, președintele celor de la FC Viitorul Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8919 secunde