Victor Pițurcă antrenează pe "Farul"

2200
Victor Pițurcă antrenează pe
Prim-divizionara U Craiova se află în această săptămână pe litoral, unde efectuează un mini-cantonament, profitând de între-ruperea campionatului pentru meciul Naționalei cu Franța.
Juveții și-au stabilit cartierul general în Mamaia, la "Grand Hotel Rex", și bifează zilnic până la trei antrenamente. După cum a declarat, pentru "Cuget Liber", Relu Damian, președintele FC Farul, în această după-amiază, începând cu ora 17, craiovenii vor lucra pe arena principală a "marinarilor".
Managerul general al "Științei", Victor Pițurcă, a luat legătura cu antrenorul principal al Farului, Ioan Sdrobiș, rugându-l ca, astăzi, oltenii să se poată pregăti pe terenul secund, însă diriguitorii constănțeni au luat hotărârea să le pună totuși la dispoziție terenul mare, cu atât mai mult cu cât U are o sesiune de scurtă durată, bazată mai mult pe lucru fizic.
Pițurcă are sub comandă la Constanța 24 de jucători, opt dintre ei fiind chemați de la formația secundă, pentru a-i înlocui pe cei opt fotbaliști convocați la echipele naționale: S. Lung, Bărboianu, Găman, Gângioveanu, M. Costea (România tineret), Iliev (Bulgaria), Wobay (Sierra Leone) și Roman (România juniori).
"Ne mândrim că am trimis aproape o echipă la Naționale, dar, sincer, am fi dorit să-i avem pe acești jucători la pregătirea din această săptămână, care este foarte importantă, în special pentru cei care au pierdut o bună parte din pregătire, precum Florin Costea", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului craiovean, președintele U, Silvian Cristescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul își trimite vedetele în Europa
Sâmbătă, 02 Octombrie 2010
Stire din Sport : FC Farul pune tunurile pe Dunărea Galați
Sâmbătă, 02 Octombrie 2010
Stire din Sport : Ce-o fi în sufletul lui Mircea Paraschiv?
Pagina a fost generata in 0.352 secunde