€ 4.6571
£ 5.1648
$ 4.0846

Mai multe ştiri online:

"Viața în ritm de tenis!" Horia Tecău și-a lansat cartea, la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 03 Mai 2017. Autor: Mihai CHELEȘ
Tenismanul constănțean Horia Tecău și-a lansat, ieri, în orașul natal, volumul pentru copii „Viața în ritm de tenis”, carte în care campionul de la Wimbledon arată „de ce este important să ne descoperim și să ne urmăm pasiunea încă de la cea mai fragedă vârstă“.Horia Tecău a știut de la început că va alege calea sportului. Cu multă muncă și perseverență, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți sportivi români, iar acum vrea să îi determine pe cei mici să aleagă drumul unui stil de viață sănătos și activ printr-o carte pentru copii.

„Viața în ritm de tenis”, apărută la Curtea Veche Publishing, este prima carte pentru copii scrisă de un tenismen din România. Prin intermediul acestei cărți, Horia Tecău le povestește celor mici ce înseamnă să ai o pasiune, ce înseamnă să cazi, să te ridici, să ai încredere în propriile forțe și cu perseverență să mergi mai departe.

„Copiii vor afla cum primul sport practicat de Horia a fost, de fapt, înotul, cum a descoperit tenisul și a câștigat primul campionat național, cine au fost antrenorii săi, cum a fost experiența primului turneu de Grand Slam ori cea a Wimbledon-ului. Volumul este dedicat copiilor cu vârste între 9 și 12 ani, care vor descoperi în carte și mici exerciții care îi vor ajuta să își scrie propria poveste despre pasiuni și reușite”, reiese dintr-un comunicat re-mis presei, consultat de Agerpres.

Lansarea cărții a avut loc, ieri după-amiază, la librăria Cărturești din incinta Vivo!, la eveniment participând importante personalități din lumea sportului: Cătălina Ponor, multiplă campioană olimpică la gimnastică, Elena Frîncu, fostă vicecampioană mondială la handbal și membră de onoare a Comitetului Olimpic Sportiv Român (COSR), și Răzvan Florea, unicul sportiv român medaliat olimpic în probele masculine de natație și membru al COSR.

Alături de Tecău, au mai fost prezenți, în aceste emoționant moment, directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, prof. Andrei Szemerjai, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Mariana Solomon, precum și primarul Constanței, Decebal Făgădău.

La final, foarte mulți copii s-au fotografiat alături de tenismanul constănțean, devenit idolul lor. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9258 secunde