Vești bune pentru Simona Halep, înainte de Turneul Campioanelor

287
Vești bune pentru Simona Halep, înainte de Turneul Campioanelor - 2015aug20125030484498084-1476685773.jpg

Articole recomandate

Serena Williams a anunțat că nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore din cauza unei accidentări la umăr. 



De cinci ori câștigătoare a Turneului Campioanelor, evenimentul care închide sezonul WTA, Serena s-a retras din aceleași motive medicale de la turneele din Asia. Williams a mai avut probleme la umăr și înaintea competițiilor de la Montreal și Cincinnati.


"Abia așteptam să particip la Singapore în acest an, să joc din nou împotriva celor mai bune jucătoare din lume. Am primit însă vești dezamăgitoare din partea doctorului meu. Mă voi supune unor tratamente medicale pentru umăr și voi lipsi de pe teren în următoarele săptămâni. Îmi va lipsi Singapore și să joc în fața multor suporteri, dar sper să revin cât mai curând în circuit", a declarat Williams pentru WTA.

Serena Williams a participat în doar opt turnee în acest sezon și a câștigat două titluri (la Roma și Wimbledon), reușind finale la Openul Australiei și Openul Franței. Americanca în vârstă de 35 de ani a câștigat 22 de turnee de Mare Șlem în carieră, egalând recordul germancei Steffi Graf în era Open. Totodată, Serena a egalat recordul all-time de săptămâni consecutive pe locul 1 în lume, 186.

Angelique Kerber, Simona Halep, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Madison Keys și Dominika Cibulkova s-au calificat deja pentru Turneul Campioanelor, care începe pe 23 octombrie și se termină pe 30 octombrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3959 secunde