Veste tristă despre Țucudean

150
Veste tristă despre Țucudean - mdamad00mjamagfzad05njizzjc5m2mz-1567424305.jpg

Articole recomandate

Atacantul George Țucudean va face o pauză în activitatea fotbalistică din cauza problemelor de sănătate, a anunțat, luni, clubul CFR Cluj, într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial.

''Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că atacantul nostru George Țucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanția că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel'', a arată în comunicatul campioanei României.

''Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că 'Țucu' va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contribuția de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el. Multă sănătate, 'Țucu'! Te așteptăm din nou în Gruia! Hai CFR!'', se mai arată în comunicat.

George Țucudean, golgheterul Ligii I în ultimele două sezoane, a fost supus în acest an mai multor intervenții la inimă și a evoluat sporadic în echipa clujeană. El a jucat doar trei meciuri în actuala stagiune a Ligii I, marcând un gol pentru CFR, și a disputat cinci partide în preliminariile Ligii Campionilor, marcând golul victoriei în meciul cu Celtic de la Glasgow (4-3), din turul al treilea preliminar.

Antrenorul Dan Petrescu se va baza în aceste condiții pe atacanții Billel Omrani, Mario Rondon și Lacina Traore.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.349 secunde