Veste bună pentru Simona Halep: ar putea câștiga mai mulți bani din tenis

260
Veste bună pentru Simona Halep: ar putea câștiga mai mulți bani din tenis - simona-1591293865.jpg

Articole de la același autor

Tenisul este întrerupt de trei luni, dar o veste extraordinară a apărut pentru jucătoarele din circuit. Simona Halep și rivalele sale ar putea câștiga mai mulți bani în viitor. Totul a fost dezvăluit de o jucătoare de top.

În prezent, tenismenele câștigă la fel ca jucătorii din ATP doar la turneele de Grand Slam, într-un subiect controversat în ultimii ani în lumea tenisului.

Donna Vekic a făcut o dezvăluire din culisele tenisului mondial care le-ar putea ajuta pe fete să câștige cel puțin la fel de mulți bani ca băieții.

"Sunt în comitetul jucătoarelor din WTA și am discutat foarte mult despre asta. Dar cred că totul va merge într-o direcție bună acum, pentru că ATP și WTA vor avea o fuziune, cred eu. Va ajuta cu premiile financiare din circuit, dar nu este atât de simplu", a spus Donna Vekic.

Simona Halep a obținut 6,5 milioane de euro din premii doar în 2019, pe lângă alte 4 milioane din contracte publicitare.

Constănțeanca este pe locul 4 în clasamentul all-time al banilor câștigați, cu peste 36 de milioane de dolari. Cel mai probabil, o va depăși chiar în acest an pe Maria Sharapova, abia retrasă, urmând ca anii următori s-o depășească și pe Venus Williams, care acum are doar 5 milioane în plus.

Serena Williams este la distanță uriașă, cu peste 90 de milioane de dolari obținuți din premii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6141 secunde