Veste bună pentru CSM Bucureşti. Alexandrina Barbosa revine la antrenamente

358
Veste bună pentru CSM Bucureşti. Alexandrina Barbosa revine la antrenamente - jucatoarecsmbucuresti1-1617895082.jpg

Articole de la același autor

Vicecampioana mondială și europeană cu naționala Spaniei, Alexandrina Barbosa a avut un ghinion teribil anul trecut, în Liga Campionilor. Handbalista de la CSM București a suferit o ruptură de ligamente în meciul cu Krim Ljubljana, a fost operată și nevoită să stea departe de teren luni bune.

Interul stânga trage tare la ședințele de recuperare, pentru a ajunge la un nivel fizic bun, care să-i permită să reintre la antrenamente alături de echipă. Zilele trecute, „tigroaica” a venit în România pentru o scurtă vizită medicală, iar doctorii i-au dat vești foarte bune.

„Mă simt bine, genunchiul a răspuns foarte bine la exercițiile de refacere, acum am ajuns la momentul la care încerc să cresc musculatura. Doctorul mi-a spus că în luna mai o să pot să fac antrenament ușor cu fetele, pentru că recuperarea merge bine. Mi-este dor de echipă, de meciuri, de atmosferă, acum am mai multă putere și forță să revin pe teren și să mă bucur de handbal” , a declarat Alexandrina Barbosa. Barbosa a dorit neapărat să-și revadă coechipierele, pe care le-a urmărit de la televizor în ultimele luni.

„M-am văzut cu fetele și am simțit că ele au fost foarte bucuroase că ne-am întâlnit, le-a fost dor de mine și mie de ele, și de antrenor. Mi-a fost greu să stau acasă și să văd meciurile la televizor, îmi doream să fiu cu ele în teren, să le ajut, măcar să stau pe bancă. M-am manifestat acasă ca un suporter. Soțului meu i-am făcut capul mare la fiecare partidă pe care am urmărit-o împreună. Este mult mai bine să fii pe teren decât acasă, la televizor” , a adăugat jucătoarea iberică.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.795 secunde