Trofeul Centrocoop - Memorial "Gheorghe Cristian" la șah

Veselie la Acapulco

859
La sala Acapulco din Eforie Nord, situată la câțiva pași de mare, continuă întrecerile din cadrul Trofeului Centrocoop - Memorial "Gheorghe Cristian" la șah, competiție ajunsă la ediția cu numărul 23. Turneul se desfășoară pe distanța a nouă runde, în sistem elvețian, și este arbitrat de o brigadă din București, condusă de Radu Chirilă.
După înfrângerile suferite în prima rundă, jucătorii constănțeni au strâns rândurile și au început să puncteze. Iată rezultatele înregistrate: Dragoș Ciornei - Marian Popa (Pitești) 1-0, Alexandru Kutnic - Simona Cheng (Germania) 1-0, Ion Spînoche - Aurel Zamora (București) 1-0, Ivan Anghel - Cristel Soare (Ploiești) 1-0, Antonio Rușa - Flavius Soare (Ploiești) 1-0.
"Probabil băieții s-au încălzit mai greu. Dr. Ciornei ne-a mărturisit că și-a subestimat adversarul din prima partidă, din cauza coeficientului ELO inferior și a vârstei destul de înaintate", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Sissa, Antonio Rușa.
Runda următoare programează derby-ul MM Irina Ionescu (CC București) - Alexandru Kutnic (Sissa).
Premiile în bani, cupe și diplome vor fi înmânate câștigătorilor de doamna Elena Cristian, soția regretatului șahist.
Următoarea competiție șahistă - Divizia A și B pe echipe - are loc la Mamaia, la începutul lunii octombrie.
De menționat că, deocamdată, în ciuda crizei, niciun club de șah din Constanța nu s-a desființat și nici nu este amenințat. Se pare că echipele de fotbal trebuie să cumpere "rețeta" de la cele de șah!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.647 secunde