Venus Williams ÎN LACRIMI, după ce a fost întrebată despre accidentul în care a ucis un om

229
Venus Williams ÎN LACRIMI, după ce a fost întrebată despre accidentul în care a ucis un om - venuswilliams14574200-1499104786.jpg

Articole recomandate

Venus Williams a plâns, luni, în conferința de presă de la finalul meciului cu Elise Mertens, din primul tur de la Wimbledon, după ce a fost întrebată de accidentul în care a fost implicată la 9 iunie, soldat cu moartea unui bărbat.

enus Williams s-a impus în fața lui Mertens cu scorul de 7-6 (7), 6-4, iar în conferința de după meci a fost întrebată și de accident. "Nu există cuvinte ca să exprime cât de devastator este. Nu am cuvinte. Doar...", a spus sportiva, după care i s-au umplut ochii de lacrimi.

Săptămâna trecută, Williams a scris pe Facebook că este "devastată și cu inima zdrobită", după ce a fost implicată într-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. "Sunt devastată și cu inima zdrobită din cauza accidentului. Sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Jerome Barson. Voi continua să trimit gândurile și rugăciunile mele", a notat Venus Williams.

Venus Williams, locul 11 WTA, a fost implicată într-un accident rutier la 9 iunie soldat cu decesul după două săptămâni a lui Jerome Barson în vârstă de 78 de ani. Ea a fost dată în judecată, vineri, de familia bărbatului. Familia lui Jerome Barson a precizat, în plângerea depusă, că Williams a dat dovadă de neglijență la volan și a provocat accidentul.

Benson a murit la 22 iunie, la câteva zile după ce vehiculul în care se afla a fost lovit de mașina de teren condusă de sportivă, într-o intersecție din zona Palm Beach Gardens.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8495 secunde