Interviu cu sponsorul FC Farul, Marian Diaconescu

Va juca FC Viitorul pe stadionul "Farul"?

1690
13
Va juca FC Viitorul pe stadionul

Articole de la același autor

Sponsorul FC Farul, Marian Diaconescu, a acordat, cu puțin timp în urmă, un interviu pentru "Cuget Liber", în care vorbește despre o posibilă permitere a celor de la FC Viitorul, de a juca meciurile din Liga I pe stadionul de pe strada Primăverii.

În această seară, de la ora 20.00, Marian Diaconescu a stabilit o întâlnire, la stadionul "Farul", alături de patronul Viitorului, Gică Hagi, și suporterii Farului, pentru a discuta problema.

-Am înțeles că există discuții între conducerea Farului și FC Viitorul, ca aceasta să joace meciurile din Liga I pe stadionul "Farul", cine a luat inițiativa în acest demers?

-Nu este important cine a luat inițiativa, important este că ne-am pus la masă, și am purtat aceste discuții, care, în prezent, se află în stadiu avansat.



-Există rivalitate între cele două cluburi, credeți că este un pas înainte pentru FC Farul?


-Trebuie să fiu realist, și vreau sa încheiem lucrurile care ne-au despărțit, pentru că, în urma acestor decizii, cred că vor veni lucruri benefice pentru ambele echipe, și am mare încredere în cuvântul lui Gică Hagi.

-Au fost discuții care vehiculau, în urma acestor decizii, că Hagi va investi în reabilitarea stadionului "Farul", ce presupun aceste investiții?

-Marian Diaconescu: Trebuie umblat la gazon, și în rest, făcute mici retușuri. Nu vorbim de sume mari, este vorba de retușuri de imagine.

- Dacă lucrurile se vor concretiza, iar FC Viitorul va juca pe stadionul "Farul", pe ce perioadă își vor face "șederea" aceștia?

-Dacă lucrurile se concretizează, cel puțin cât vor fi în Divizia A, FC Viitorul va putea juca campionatul pe stadionul "Farul", fără probleme.

-Cum veți convinge fanii Farului să accepte această posibilă hotărâre?

-Sunt anumite momente, în viața, când trebuie să lași la o parte trecutul, pentru că, dacă trăiești numai în trecut, nu vei putea vedea niciodată viitorul. Să fim realiști, la situația noastră financiară, orice ajutor este bine venit, iar acest aspect trebuie luat în considerare.

-Există zvonuri care vehiculează preluarea de către internaționalul Adrian Mutu a 50% din acțiunile FC Farul, este adevărat?

-Nu vă pot răspunde la această întrebare, dar vă pot spune că unul din obiectivele mele este să-l aduc iar pe Giani Nedelcu alături de Farul.

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
catalin
27 iulie 2012
catalin

NICIODATA

...
27 iulie 2012
...

inca nu se stie sigur daca hagi cu viitorul lui va juca pe farul.....

SUD
27 iulie 2012
MUI3 VIITORUL

Daca voi jucati pe "FARUL" mai mult de 1 meci nu veti putea ! Pregatiti-va de scaune si borduri pe teren ! IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA

ai dat`o la intors diaconescule
27 iulie 2012
farul

pana acum ai zis ca joaca doar turul si a fost la initiativa lui hagi dar de unde voi usor usor cred ca o sa vindeti si stadionul la jegurile astea , o sa vedeti ca prin declaratile astea de presa n`o sa mai vrea nimeni sa vada viitorul aici

gygy
27 iulie 2012
la ca te intlanirea cu gica hagi

la cat e intalnirea cu hagi azi

gygy
27 iulie 2012
o sa vin si eu

o sa vin si eu

FARIST
27 iulie 2012
POSIBILA SURPRIZA

TIND SA CRED CA HAGI NU VA VENI LA INTILNIRE SI VA TRIMITE VREUN SLUGOI DE AL SAU , AS VREA SA VAD DACA VINE DAR NU CRED PT CA E PREA MINDRU DE EL

Cireshica
27 iulie 2012
Stadionul public

Baza sportivă Farul Constanța este PROPRIETATE PUBLICA A STATULUI, si nu a clubului Farul. Ca atare, Diaconescu nu poate dicta cine foloseste baza. Ne place sau nu, Constanta are o noua echipa de fotbal (Viitorul) care, momentan, merge mai bine decat Farul. Mi se pare natural ca Viitorul sa fie tratati in mod egal, permitindu-le sa joace pe stadionul PUBLIC din Constanta.

Dini
27 iulie 2012
Cireshica sa sti pentru tine

Stadionu este al Farului sa stie toata lumea este dat pe 40 de ani ai inteles dute la Ovidiu sa sustii Viitoru daca vrei ei sunt din Ovidiu .

catalin
27 iulie 2012
@cireshica

Esti praf tzandari e proprietate publica concesionata in 2001 pe 49 de ani clubului Fc FARUL deci pana in 2050 Farul are toate drepturile si obligatile administrative .

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2422 secunde