Va demisiona și Giani Nedelcu de la FC Farul?

829
3
Va demisiona și Giani Nedelcu de la FC Farul? - fotbalfarulgianinedelcu-1352929759.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, tot corpul executiv FC Farul (Marian Diaconescu, Marcel Lică, Cristi Munteanu) a demisionat, împreună cu antrenorul secund Ion Barbu. Situația degenerează, iar acțiunile acestora demonstrează instabilitatea din interiorul clubului, ceea ce ne îndeamnă tot mai mult să credem că Farul, o echipă cu tradiție, se va desființa. 

Începem să ne punem întrebări, iar una dintre ele este: va demisiona Giani Nedelcu de la FC Farul? Recentele evenimente din cadrul grupării constănțene țin să favorizeze din ce în ce mai mult această variantă, însă foștii oficiali ai clubului neagă o eventuală demisie a finanțatorului. 

"Nu știu. Giani Nedelcu a tot băgat bani, aduce în fiecare lună între 30 - 60 de mii de euro. Se consumă zi de zi o groază de bani. După ce a cheltuit atâția bani, acum să renunțe? Nu cred, ar fi păcat. Este o chestie de orgoliu. Vine un bucureștean care nu are nicio treabă cu Farul și investește aici. Sunt atâția oameni de afacere constănțeni care ar fi putut ușor să sprijine echipa", a spus fostul vicepreședinte FC Farul, Cristi Munteanu.

Comentează știrea

suporter FC Farul
15 noiembrie 2012
Cine il injura pe Giani Nedelcu si ii cer sa plece

SA II GASEASCA MAI INTAI INLOCUITOR LUI GIANI NEDELCU SI DUPA ACEEA SA II CEARA DEMISIA !!! AVEM EXPERIENTA CU BOSANCEANU, CAND SORIN SI GALERIA I-AU CERUT SA PLECE SI UITE UNDE ESTE FARUL !!! Cat despre Viitorul, este doar o piata de desfacere a jucatorilor de la Academia Hagi si nimic mai mult, o echipa de mijlocul clasamentului in Liga 1 si cu blaturi in Liga 2 si 3 !!! CULMEA TUPEULUI, LA ARTICOLELE CU FC VIITORUL COMENTEAZA PUTINI OAMENI, IAR AICI SCRIU TOTI SUPARATII CARE STIU DOAR SA CEARA DEMISIA DAR NU SI SOLUTII SAU INLOCUITORI PENTRU FINANTAREA FARULUI !!!

suporter FC Farul
15 noiembrie 2012
Propuneri de inlocuitori pentru Giani Nedelcu

1) Cornel Idu 2) Gheorghe Bosanceanu 3) Stere Samara 4) Conducerea Portul Constanta (exact ca la Oltchim sau Otelul Galati) 5) Firmele de crewing Constanta 6) Marian Iancu Daca mai gasiti posibili inlocuitori, puteti sa completati lista :)

nicolae t.-constanta
15 noiembrie 2012
Turnul Babel!

Scaraoschi mai intelege ce e la Farul!Toti sunt fete mari.E clar politica clubului a fost sublima dar inexistenta.Nedelcu e primul vinovat.N-a vrut antrenor constantean.Ar fi avut sprijin din partea tuturor.I s-a propus Cornateanu,Petcu,Marinof,care sigur ar fi avut rezultate.Cei demisionati,au fost de acord cu Artimon.Jucatori fara valoare au fost promovati pe criterii de cumetrie.Veniti de niciunde.Si astia in locul alora ce li s-a dat cu piciorul in fund pe motiv ca au baut o bere(vezi cazul Neagoe).Buzea nu bea?Uitati-va la cum au decurs lucrurile la echipa si vedeti intentiile.Si nu neglijati colaborarea cu Viitorul!Nedelcule inca mai ai timp sa arati ca esti Alba ca Zapada!Multi te asociaza cu neregretatul domn Florea,regele alcoolului ce a condus vopsitul ROCAR.Ce-ti place sa calaresti;un cal alb sau un magar raios?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6042 secunde