UPDATE / Simona Halep s-a calificat în sferturi la Toronto, după meciul cu Kerber

158
UPDATE / Simona Halep s-a calificat în sferturi la Toronto, după meciul cu Kerber - simonahalep-1439477361.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Toronto, după ce a învins-o în trei seturi pe Angelique Kerber, scor 6-3, 5-7, 6-4.


Numărul 3 mondial a avut nevoie de două ore și jumătate pentru a trece în runda următoare la turneul canadian. Meciul a fost unul dificil în care au avut loc nu mai puțin de 15 break-uri! În turul următor, românca va evolua împotriva învingătoarei dintre Alize Cornet și Agnieszka Radwanska.




Jucătoarea româncă Simona Halep a învins-o pe Jelena Jankovic (Serbia), scor 6-3, 6-4, în meciul din turul al doilea al turneului WTA de la Toronto. 

În optimi, Simona o va întâlni pe Angelique Kerber (Germania), care a dispus de portoricanca Monica Puig, scor 6-2, 6-3.

Pentru calificarea în optimile de finală, românca va primi un cec în valoare de 25.380 de dolari și 105 puncte WTA.

Simona Halep a participat și la proba de dublu a turneului, unde a făcut pereche cu Daria Gavrilova (Rusia). Cuplul româno-rus a fost eliminat din primul tur, de către perechea formată din Darija Jurak/ Raquel Kops-Jones (Croația/ SUA), scor 2-6, 3-6. Pentru participare, Halep va primi un punct WTA și un cec de 4.115 dolari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1401 secunde