Unirea Constanţa debutează în Liga a II-a cu o deplasare la Chiajna

183
Unirea Constanţa debutează în Liga a II-a cu o deplasare la Chiajna - unirea-1626787237.jpg

Articole de la același autor

La Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea programului noului sezon competiţional al Ligii a II-a la fotbal.

În ediţia 2021/2022, vor lua startul 20 de echipe, care vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regulat, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiţiei, play-off sau play-out.

Primele şase clasate la finalul sezonului regulat îşi vor disputa locurile de promovare în play-off. Partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie.

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga I, în timp ce ocupantele locurilor trei şi patru vor disputa un meci de baraj cu locurile opt şi şapte din play-out-ul Ligii I.

Echipele de pe locurile 7-20 la finalul sezonului regulat vor fi repartizate în două serii de play-out, disputând doar un tur de şapte etape, care va asigura încă şase meciuri pentru fiecare echipă.

În Liga a II-a, Constanţa va fi reprezentată de AFC Unirea, o nouă entitate care a preluat locul de anul trecut al FC Farul. Echipa de la malul mării va debuta în noua stagiune cu un meci în deplasare, împotriva Concordiei Chiajna.

Primul meci în faţa propriilor suporteri este programat în runda secundă, în data de 7 august, când, pe terenul din Techirghiol, AFC Unirea va primi vizita celor de la AFC Hermannstadt.

AFC Unirea este antrenată de fostul internaţional Ianis Zicu. Tehnicianul în vârstă de 37 de ani, care a pregătit în ultimele două sezoane pe FC Farul, va fi ajutat de Daniel Florea (antrenor secund), Bogdan Alesandru (delegat) şi George Bordeanu (antrenor cu portarii). Director sportiv al clubului este George Galamaz, fost campion al României cu Unirea Urziceni.

„Suntem o echipă a judeţului Constanţa care vrea să facă performanţă şi să aducă din nou la stadion locuitorii din zona de sud a litoralului, care nu au mai avut de foarte mulţi ani o echipă în a doua ligă a fotbalului românesc.

Vrem să reprezentăm cu mândrie judeţul Constanţa. Obiectivul nostru este să ne bucurăm de fotbal împreună”, au transmis reprezentanţii AFC Unirea.

XXX

În aceste zile, fotbaliştii de la AFC Unirea se află în cantonament la Poiana Braşov, unde se pregătesc pentru debutul în noul sezon al Ligii a II-a. Sâmbătă, 24 iulie, de la ora 11, echipa constănţeană dispută ultimul amical al verii, pe noul stadion din Ghencea, în compania formaţiei CSA Steaua Bucureşti. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
Stire din Sport : Liga 2 / FC Farul învinge în deplasare
Pagina a fost generata in 0.2818 secunde