Unii dintre fotbaliștii Farului au refuzat să facă deplasarea la Iași!

1493
6
Unii dintre fotbaliștii Farului au refuzat să facă deplasarea la Iași! - ionbarbu51338831311-1338845633.jpg
Campionatul Ligii a II-a, Seria I, s-a încheiat urât pentru "marinarii" Farului, care au pierdut sâmbătă, scor 2-4 (1-2), în deplasare, în fața CSMS-ului Iași, echipă care a promovat în Liga I. Antrenorul Farului, Ion Barbu, a fost nevoit să plece la Iași cu "cine a vrut să meargă", marea parte dintre fotbaliști refuzând să urce în autocar! Cauzele care au dus la acest protest au fost neînțelegerile din ultima perioadă, dintre jucători și conducerea clubului. Săptămâna trecută, o mare parte din jucători au refuzat să se antreneze, iar în momentul în care trebuia să se urce în autocar, pentru deplasarea la Iași, pur și simplu nu au vrut și au rămas acasă! Astfel, la Iași, Barbu a avut sub comandă un 11 plin de improvizații, cu mulți juniori.

Revenind la meci, golurile au fost marcate de Milea (min. 10), Bădic (min. 21), Ciucur (min. 60) și Herghelegiu (min. 65), respectiv Pătulea (min. 42 și 67, ambele din penalty). CSMS Iași a ratat și un penalty (fază la care Năstase a fost eliminat), Onofraș trimițând balonul în bară.

Așadar, victorie și promovare pentru moldoveni, în timp de FC Farul termină sezonul pe locul 8.

FC Farul: Toma (min. 77, Cernat), Băjan, Năstase, Sascău, Nițescu, Amet, Miron, Coteanu (min. 60, Stavian), Al. Paraschiv (min. 75, Tudor), Ivanovici, Pătulea.

"Nu am putut să emitem prea multe pretenții, am jucat cu mulți juniori. Scorul a reprezentat exact diferența de valoare între Farul și Iași, în contextul dat. Pe teren au evoluat doar trei seniori, și asta pentru că au fost câteva incidente săptămâna trecută la club. Băieții și-au cerut drepturile înainte de deplasare. Aceștia erau cu gândul că urma să se desfășoare ultima etapă din campionat și doreau să-și recupereze datoriile. Totuși, pentru mine, acest gest ridică un semn de întrebare. Cu două zile înainte de meci, o mare parte din jucători au refuzat să se antreneze, nu am vrut să se facă speculații, dar asta a fost situația, iar la plecarea spre Iași, aceștia au refuzat să urce în autocar. Nu vreau să comentez, dar e clar că sunt probleme. A trebuit să plec la Iași cu cine a vrut să meargă. Acum, că s-a terminat campionatul, îmi doresc din tot sufletul să răsară soarele și pe strada Farului", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Barbu.

Președintele clubului, Marcel Lică, și-a exprimat, de asemenea, punctul de vedere pentru ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută la club.

"Nu am fost implicat în aceste probleme, nu știu ce s-a întâmplat exact, pentru că mă aflu în tratament după operație. Din ce am înțeles, s-a dorit să se dea credit jucătorilor care au jucat mai puțin în acest campionat, să vadă și ei atmosfera unui meci important, pentru a se acomoda unei astfel de situații".

Comentează știrea

Viitorul
5 iunie 2012
Ratati...

In Constanta doar Viitorul conteaza! FC Farul este acelasi club dintodeauna: club de ratati!

suporter
5 iunie 2012
fara bani nu exista performanta

Tin sa ii felicit pe jucatorii care au avut curajul sa faca asta, tot respectul! performanta fara bani nu se poate si este clar ca edili locali nu mai doresc performanta pt Farul!

Marcos
5 iunie 2012
ce caraghiosi sunteti...

lesinatii de foame se gandeau la promovare :)) sunteti vai de putzulica voastra. la anul sa va cablati toti la rds ca sa ne urmariti meciurile din LIGA I !!! FORZA VIITORUL !!!

Sorin
5 iunie 2012
Viitura

O sa ma cablez sa va vad cum jucati pe miriste :)

mara
5 iunie 2012
/????????????

echipa de mache. cu cas la gura si cu gratarul cu mici in spatele portii. tintili mintili

Perifan
8 iunie 2012
CIORIN

DACA NICUSOR IA ECHIPA CIORIN SE MUTA IN PELUZA ACAPAREAZA GALERIA SI IL STOARCE DE BANI PE PORCUL DE LA CJC

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Iunie 2012
Stire din Sport : FC Viitorul a promovat în Liga I
Pagina a fost generata in 2.4459 secunde