Un suporter a împușcat un fotbalist pe teren!

227
Un suporter a împușcat un fotbalist pe teren! - article226269116f3f6bb000005dc39-1358261108.jpg

Alan Jopson, în vârstă de 27 de ani, care se încălzea pe teren cu câteva minute înainte de startul unei partide dintr-o ligă de amatori, din Liverpool, a fost victima unui atacator mascat. Acesta a pătruns calm pe teren, a scos pistolul și a tras chiar în fața celor 150 de oameni care asistau de pe margine, scrie sport.ro.

Gloanțele l-au lovit pe fotbalist în ambele picioare, iar medicii ajunși la fața locului au decis să îl transporte de urgență la spital. Din fericire, fotbalistul nu a fost rănit grav, starea lui fiind stabilă în acest moment.

Peter Woods, unul din oficialii grupării la care joacă fotbalistul, a declarat că atacatorul a știut exact ce are de făcut, știind că fotbalistul va fi pe teren la acea oră.

Poliția din Liverpool a confirmat incidentul, dar nu a vrut să facă mai multe comentarii. Presa engleză susține însă că Jopson ar putea fi victima unei răzbunari în stil mafiot, iar faptul că a fost împușcat în picioare ar putea fi un gest de intimidare. Fotbalistul se află acum sub pază strictă.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2506 secunde