Un nou trofeu ajunge la Constanța! FC Viitorul U19 a cucerit Cupa României

286
Un nou trofeu ajunge la Constanța! FC Viitorul U19 a cucerit Cupa României - fcviitorul-1495982890.jpg

Articole de la același autor

Echipele de juniori ale Viitorului continuă să domine competițiile naționale juvenile. 


Sâmbătă, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, formația pregătită de Nicolae Roșca a câștigat Cupa României U19 în fața celor de la UTA Bătrâna Doamnă, după executarea loviturilor de departajare, scor 5-3. În timpul regulamentar, scorul a fost egal 1-1. Viitorul U19 a deschis rapid scorul, prin Andrei Rusu, în minutul 7, însă arădenii au egalat prin jucătorul dorit de FCSB și Dinamo, Adrian Petre, în minutul 38. 


După terminarea celor 90 de minute, s-a trecut direct la loviturile de pe-deapsă. Cele două formații au mers cap la cap până la cea de-a patra serie, când jucătorul celor de la UTA, Cătălin Iova, a trimis în bară. Mircea Manole a transformat ultima lovitură, iar FC Viitorul mai trimite un trofeu în vitrina strălucitoare de la Ovidiu. 


Pentru FC Viitorul, au evoluat: Dur-Bozoancă, Boboc, Ghiță, Kilyen, Rusu, M. Ene, Iani (min. 82, Crînganu), Dumitrescu, Ciobanu (min. 70, Zamfirescu), Mihalache (min. 64, Al. Pop), Manole. 


În cadrul festivității de premiere, care a urmat partidei, s-au acordat și trei premii speciale: "cel mai bun portar al finalei" - Sebastian Mara (UTA), "cel mai tehnic jucător al finalei" - Doru Dumitrescu (FC Viitorul), "cel mai bun jucător al finalei" - Adrian Petre (UTA). 


Sâmbătă, 3 iunie, la Mogoșoaia, FC Viitorul U19 va juca finala Ligii Elitelor împotriva celor de la Dinamo București. Pe lângă trofeul în sine, miza este reprezentată și de prezența la următoarea ediție a UEFA Youth League, cea mai importantă competiție europeană pentru tineret. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3864 secunde