Un nou titlu de campioană națională pentru Carmen-Roxana Manu

288
Un nou titlu de campioană națională pentru Carmen-Roxana Manu - unnoutitlu-1485697444.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană de tenis, Carmen-Roxana Manu (LPS-CSS Constanța), a devenit campioană națională după ce a învins-o pe Andreea Velcea (CS Sport 4 Fun Timișoara), scor 6-7, 6-2, 6-4, în finala Campionatului Național Individual de iarnă U16, ce a avut loc în perioada 22-28 ianuarie, la București.


În drumul spre finală, Roxana a trecut de Alexandra Iordache (6-2, 6-0), Tania Munteanu (6-1, 6-2), Diana Iacob (6-1, 6-2) și Theodora Iosub (6-1, 6-2). Colega sa de club, Maria Cristina Radu, a fost eliminată în primul tur, de Ana Manea, scor 1-6, 2-6.


La dublu, cuplul Roxana Manu/ Maria Neacșu a fost învins în semfiinale, scor 6-7 (6), 6-2, 3-10, de perechea Alessia Ciucă/Maria Gândac.


"Roxana a făcut un turneu foarte bun, fără prea multe greșeli. Ultimul act a fost cu adevărat o finală de Campionat Național, în care ambele jucătoare au oferit un tenis de mare calitate. Din fericire, Roxana a fost cea care a gestionat mai bine momentele cheie ale partidei și a reușit să se impună. Nu am fi reușit să ajungem la acest turneu dacă nu am fi beneficiat de sprijinul financiar oferit de Sorin Mitrea, omul care crede cu adevărat în noi", a declarat Adrian Manu, tatăl tinerei jucătoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5796 secunde