Liga Națională de handbal masculin

Un nou test dificil pentru HCDS. Constănțenii merg după puncte la Călărași

216
Un nou test dificil pentru HCDS. Constănțenii merg după puncte la Călărași - hcds-1573677064.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud susține un nou meci dificil în Liga Națională. Echipa antrenată de Djordje Cirkovic va juca, astăzi, de la ora 18.00, în deplasare, cu Dunărea Călărași, într-o partidă care va avea loc în Sala Polivalentă a orașului de pe malul Dunării. 
Constănțenii vin după victoria entuziasmantă cu Poli Timișoara și au un moral bun înaintea confruntării de la Călărași. 


HCDS are nevoie de cât mai multe puncte adunate pentru a putea îndeplini obiectivul fixat la startul sezonului, și anume calificarea în play-off. Într-o conferință de presă susținută la Constanța cu ocazia instalării antrenorului Djordje Cirkovic, președintele clubului constănțean, Ionuț Stănescu, a declarat că nu concepe ca echipa pe care o conduce să rateze calificarea în play-off și chiar să se bată pentru cucerirea titlului de campioană a României. 


Dobrogea Sud se va baza la Călărași pe experiența antrenorului secund George Buricea, care mai mult ca sigur va intra în teren să își conducă coechipierii din postura de coordonator de joc. 


Lider în Liga Națională este CS Dinamo București, care are 24 de puncte acumulate și care are un parcurs foarte bun în actualul sezon al Ligii Campionilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.4989 secunde