Un nou record pentru antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang

Miercuri, 28 Octombrie 2020, 17:39
156
Antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, care au ajutat echipa României de gimnastică să câştige cinci titluri mondiale şi două olimpice, au fost declaraţi „Cei mai de succes antrenori din lume - Duo” de către Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy), se arată într-un comunicat de presă remis Agerpres.

„La 12 ani de la recunoaşterea oferită antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang drept cei mai de succes antrenori din lume, Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) a publicat un nou record al acestora. Este vorba de recordul «Cei mai de Succes Antrenori din Lume - Duo», pentru cuplul Bellu-Bitang”, se arată în comunicatul citat.

Potrivit Academiei Recordurilor Mondiale, sub conducerea celor doi antrenori, gimnastele române au câştigat în total 305 medalii la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice.

Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) este cea mai mare organizaţie care certifică recorduri mondiale şi, totodată, deţinătoarea celei mai mari baze de date cu recorduri mondiale. 

Pagina a fost generata in 0.3357 secunde