Un nou parteneriat pentru Academia "Gheorghe Hagi"

176

Articole de la același autor

Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" a anunțat că va avea un nou partener: portalul Educație privată.

"Sensul fundamental al educației este de a le oferi copiilor șansa de a-și împlini potențialul și talentul pentru a-și vedea îndeplinite visurile. Dincolo de componenta academică esențială, educația înseamnă descoperirea drumului drept și sănătos către o viață frumoasă.

Împărtășim aceleași valori și credem că, împreună, avem o posibilitate mai bună de a le amplifica și de a le transmite către societate. Academia Hagi și Educație Privată vor colabora, începând din luna iunie, pentru a le oferi părinților și copiilor cele mai relevante exemple și cele mai corecte informații despre felul în care sportul poate fi un factor important în procesul educativ.

Pentru noi, sportul este mai mult decât o activitate fizică indispensabilă unei vieți sănătoase sau un domeniu în care Academia Hagi a produs excelență și performanțe recunoscute. Sportul aduce în viața fiecărui copil o mentalitate care îi va folosi o viață întreagă, pentru că în ea se regăsesc valori esențiale: fair-play, capacitatea de a-și orienta eforturile către mize importante, rezistență psihică, spirit de echipă. Toate acestea produc efecte nu doar în activitatea sportivă însăși, ci în fiecare componentă a existenței și, în cele din urmă, în întreaga societate", a transmis Academia Hagi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5419 secunde