€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Un nou club de baschet se pregătește să-și deschidă porțile la Constanța

Ştire online publicată Joi, 27 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Consiliul Director al Federației Române de Baschet, întrunit zilele trecute la București, a aprobat, printre altele, în unanimitate de voturi, afilierea provizorie a unui nou club constănțean: ABC Blue Sharks.

Clubul s-a înființat cu doar câteva luni în urmă, la inițiativa a trei prieteni, Alexandru Anton, Valerio Cristea și Andrei Ionescu, foști practicanți ai sportului sub panou, ce și-au propus să împărtășească celor mici tainele baschetului.

Președintele de imagine al clubului este profesorul Iulian Popa, cel care a deservit Clubul Sportiv Școlar Nr. 1, din diferite posturi, mai bine de 40 de ani.

„Am obținut Certificatul de Identitate Sportivă și ne-am afiliat la FR de Baschet. Se numește afiliere provizorie, deoarece aceasta este procedura - primul an este provizoriu, apoi se transformă în afiliere definitivă. Urmează să ne afiliem și la Asociația Județeană de Baschet Constanța, de la care ne dorim o colaborarea foarte bună. Nu am făcut încă lansarea oficială a clubului. Ne-am propus-o pe 14 octombrie. Până atunci, vrem să rezolvăm toate problemele tehnice. Aria de selecție va fi pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, iar orele se vor ține în mai multe săli de baschet din oraș. Vrem să le dăruim acestor copii bucuria de a juca baschet, de a face mișcare”, a declarat Alexandru Anton, vicepreședintele ABC Blue Sharks Constanța. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7215 secunde