UN MARE SPORTIV, ÎN STARE CRITICĂ, LA SPITAL. OPERAT PENTRU DISECȚIE DE AORTĂ

222
UN MARE SPORTIV, ÎN STARE CRITICĂ, LA SPITAL. OPERAT PENTRU DISECȚIE DE AORTĂ - 2-1497003249.jpg

Articole recomandate

Atletul Gheorghe Gușet a fost internat de urgență la Institutul Inimii din Cluj Napoca, fiind supus unei intervenții chirurgicale, conectat la o inimă artificială. Operația a fost una complicată, aceasta începând la ora 2 a nopții de joi spre vineri.


Lorena Boberschi, soția sportivului, a declarat că acestuia i s-a făcut rău joi, dintr-o dată. Soția, împreună cu un alt bărbat, i-au acordat primul ajutor, după care a fos transportat la Spitalul Județean de Urgență Zalău, de unde a fost trimis la Institutul Inimii din Cluj Napoca. Diagnosticul medicilor: disecție de aortă.


"Luptă, iubire, luptă, că de murit poate oricine!", este mesajul pe care l-a transmis soția lui Gheorghe Gușet.


Gheorghe Gușet are 49 de ani. Cu nouă ani în urmă a fost diagnosticat cu insuficiență renală, fiind supus unui transplant renal în 2008.


În prezent, acesta este antrenor de atletism la CSM Zalău, alături de soția sa. 


Gheorghe Gușet este unul din marile nume ale sportului românesc. A fost de numeroase ori campion național la aruncarea greutății, de 16 ori campion balcanic și de cinci ori medaliat cu aur la Cupa Europei. A mai avut opt participări la Campionatele Europene, cinci participări la Campionatele Mondiale și trei participări la Jocurile Olimpice. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3914 secunde