Un mare antrenor ne-a părăsit. Adio, Gelal Feuzi!

15355
7
Un mare antrenor ne-a părăsit. Adio, Gelal Feuzi! - gelal-1504519601.jpg

Articole de la același autor

Sportul constănțean este îndoliat, după ce unul dintre inimoșii săi tehnicieni a urcat la Ceruri. De data aceasta, este vorba despre Gelal Feuzi, cel mai mare antrenor de judo pe care Constanța l-a avut vreodată. 


Fost sportiv de mare performanță, devenit ulterior antrenor, Gelal Feuzi a activat în cadrul Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", prin mâna sa trecând generații și generații de campioni. 


A activat și în cadrul CS Agigea, club care încet-încet devine un centru important pe harta judo-ului românesc. 
Gelal Feuzi a încetat din viață ieri și va fi condus pe ultimul drum, astăzi, la ora 14.00, la cimitirul musulman din Agigea. 


Redacția Cuget Liber este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe. 




Comentează știrea

F.G.D.
4 septembrie 2017
Nu am cuvinte

Incredibil, acest mare om a format generatii intregi de judocani. Am avut marea onoare si placere sa mergem impreuna la doua turnee internationale in Franta si Grecia. L-am cunoscut atat ca om cat si ca sportiv de mare anvergura, mare antrenor si chiar arbitru international de judo. Un caracter desavarsit, o minte limpede si clara. Un suflet nobil si foarte prietenos. A marcat si ascensiunea loturilor de judo ale Jandarmeriei Constanta, formand multi sportivi de performanta.Este o mare pierdere nu numai pentru musulmani ci si pentru ortodocsi, el avand o larga deschidere si mare respect pentru buna intelegere si colaborare intre religiile diferite. Condoleante familiei indoliate ! Feuzi nu te vom uita niciodata !

BALINT Stefan Claudiu
4 septembrie 2017
Condoleante prof. GELAL Feuzi

Rămâi cu bine Domn' Profesor, ne leagă multe amintiri...Allah sa te odihnească in pace! Condoleante familiei! Claudiu BALINT

Teleki Mihai
4 septembrie 2017
Condoleante!

Dormi in pace, suflet bland!! Nu te vom uita niciodata! Fam. Teleki

Teleki Mihai
4 septembrie 2017
Condoleante!

Dormi in pace, suflet bland!! Nu te vom uita niciodata! Fam. Teleki

Fildiz N.
4 septembrie 2017
Prof.Gelal Feuzi

Nu te vom uita niciodată!!!Condoleanțe familiei!Rămâi cu bine domnule profesor!

Gabi Matei
4 septembrie 2017
Domnule profesor Feuzi ,

iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru noi, pentru faptul ca m-ai primit pe tatami si pentru amintirile ce ma leaga sufleteste de aceasta arta japoneza . Ai fost bun si prietenos cu noi, copiii tai, ne-ai dus in cantonamente si ai avut grija sa nu ne lipseasca nimic. RESPECT ! ALLAH sa te odihneasca in pace ! Condoleante familiei !

Richard Pirvu
5 septembrie 2017
Adio domn profesor!

Astazi sunt trist, insa amintirea frumosilor ani petrecuti la css2 Constanta sub indrumarea domnului profesor Gelal Feuzi vor ramane pentru totdeauna in inima mea. La revedere profesor drag! Condoleante familiei!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Septembrie 2017
Stire din Sport : Doi morți în urma prăbușirii unui avion
Pagina a fost generata in 1.0185 secunde