Un fotbalist de la Steaua, găsit leșinat după ce a fost bătut crunt

266
1
Un fotbalist de la Steaua, găsit leșinat după ce a fost bătut crunt - violentainscoalad0ca864539262521-1387004562.jpg

Articole recomandate

Alexandru Ungureanu (17 ani), portarul echipei de juniori al echipei Steaua București, a fost găsit leșinat în curtea școlii de profesorii de la Liceul Mircea Eliade, după ce a fost bătut cu bestialitate de un coleg și mai mulți prieteni ai acestuia, potrivit primelor informații, potrivit libertatea.ro.


Ungureanu face fotbal la clubul din Ghencea de la vârsta de cinci ani și în vară a fost împrumutat la ACS Berceni pentru un sezon, participând la o serie impresionantă de victorii la clubul ilfovean.


Incidentul s-a întâmplat ieri și a avut loc atunci când Alexandru ieșea din școală. Tânărul a fost atacat de mai mulți indivizi care l-au lovit cu pumnii și picioarele, până când a leșinat. Toți agresorii au fugit de la locul incidentului, dar au fost ulterior găsiți de profesori și Poliție.


Băiatul este acum internat în stare gravă la spitalul Panduri din Capitală, acolo unde a fost  operat după ce a suferit o ruptură de piramidă nazală. De asemenea, tânărului i-au fost fracturate două coaste, pe lângă un hematom la cap și alte foarte mult răni pe mâini, spate și picioare, potrivit sursei amintite.




Comentează știrea

Memo
14 decembrie 2013
Bataia,rupta si aruncata din Rai!

Mai mult ca sigur ca pedepsele ce le vor primi agresorii ,vor fi de natura doar sa le asigure acestora celebritate si respect in lumea infractorilor,nicidecum sa le aduca sentimentul de teama si respect fata de autoritati sau si mai imposibil,regrete pentru fapta comisa. Ar trebui ca acei indivizi sa fie de acum incolo monitorizati permanent,cu siguranta ca vor demonstra ca sunt eutanasiabili.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Sport : O nouă candidatură la șefia FRF
Pagina a fost generata in 0.4127 secunde