La meciul România - Albania (1-0)

Un fotbalist al Viitorului a bătut un record vechi de 86 de ani!

363
Un fotbalist al Viitorului a bătut un record vechi de 86 de ani! - unfotbalist-1401640390.jpg

Articole de la același autor

Naționala de fotbal a României a învins, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa similară a Albaniei, într-un meci amical disputat, sâmbătă seară, la Yverdon (Elveția), unicul gol al întâlnirii fiind înscris de Răzvan Raț, în min. 82. Meciul contra Albaniei a reprezentat debutul în prima reprezentativă pentru doi jucători ai formației FC Viitorul: Cristian Manea și Florin Tănase. Manea a fost titular pe postul de fundaș dreapta și a evoluat pe întreaga durată a partidei, în timp ce Fl. Tănase a fost introdus în joc în min. 83, când l-a înlocuit pe Maxim. 


Mai mult, Cristian Manea a bătut un record ce data de 86 de ani, devenind, la vârsta de 16 ani, 9 luni și 22 de zile, cel mai tânăr debutant din istoria echipei de seniori a României! Precedentul record îi aparținea lui Grațian Sepi, care debutase pentru România la 17 ani și 3 luni, în 1928. 


Tricolorii au rămas în Elveția, iar miercuri, 4 iunie, de la ora 21.30 (în direct la Antena 1), vor susține un nou meci amical, în compania naționalei Algeriei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4591 secunde