Un fost jucător al naţionalei României, membru al World Rugby Judicial Panel

Miercuri, 28 Octombrie 2020, 16:26
86
Fostul component al echipei naţionale de rugby a României Bogdan Zebega a devenit membru al World Rugby Judicial Panel. 
În vârstă de 36 ani, Zebega se alătură lui Valeriu Toma, cooptat în grupul de ofițeri judiciari care judecă situaţiile disciplinare apărute în timpul meciurilor care vor avea loc sub egida World Rugby, încă din 2017. Prima delegare oficială a lui Zebega va fi luna viitoare, la meciurile programate în week-end-ul 21-22 noiembrie. Toate audierile se vor desfășura online. 


„Nu e puţin lucru ca doi români să facă parte din Judicial Panel la acest nivel. Vali m-a ajutat foarte mult şi mă bucur că am putut să mă sfătuiesc cu el până aici. Am avut suportul lui la fiecare pas făcut. Recunosc că presiunea este destul de mare, dar modul în care m-a învăţat să judec fiecare caz în parte mă ajută de fiecare dată. 


Începând cu etapa a treia a Turneului celor 4 Naţiuni, voi face parte din panelul de judecători ce vor analiza cazurile de antijoc sancţionate cu cartonaş roşu. Totuşi, mi-aş dori foarte tare să nu existe cazuri de judecat. Ar fi mai bine să nu existe cartonaşe roşii”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby, Bogdan Zebega. 


Pagina a fost generata in 0.2282 secunde