Un celebru pugilist, împușcat!

169
Un celebru pugilist, împușcat! - maxresdefault-1441226340.jpg

Articole recomandate

Pugilistul german Manuel Charr a fost împușcat, în timp ce se afla în orașul Essen. Sportivul a fost suspus unui intervenții chirurgicale de urgență, iar acum starea lui este stabilă.

Pugilistul german Manuel Charr a fost împușcat în fața unui restaurant fastfood libanez din Essen. Sportivul în vârstă de 30 de ani a fost transportat de urgență la spital, unde medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale, relatează boxingnews24.com.

Suspectat pentru această faptă este un membrul unei grupări criminale libaneze, care înainte l-ar fi insultat pe Charr și prin intermediul rețelelor de socializare.

Pugilistul a reacționat și a publicat pe Facebook un mesaj în care anunța că se află în Essen și, în plus, oferea și adresa localului unde urma să ia masa.

"În mod clar a fost vorba despre o provocare", a povestit un prieten al sportivului. "Charr are multe probleme cu cineva din Essen și a vrut să transmită un mesaj: uite, sunt în orașul tău, hai să ne întâlnim. Bărbatul suspectat că a tras cu arma i-a spus lui Charr că se vor întâlni la restaurantul fastfood, dar, evident, a fost o cursă", a adăugat el, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Sport : FC Viitorul, amical cu Cerno More Varna
Pagina a fost generata in 1.9526 secunde