Mai multe ştiri online:

Un alergător a câștigat un maraton după ce oamenii din fața lui au mers într-o direcție greșită

Ştire online publicată Luni, 23 Octombrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Eyob Faniel a câștigat în mod surprinzător maratonul de la Veneția după un incident bizar, în care grupul de alergători din față au urmat o motocicletă și au greșit direcția, informează The Guardian.


Favoriții Abdulahl Dawud, Gilbert Kipleting Chumba, Kipkemei Mutai și David Kiprono Metto se aflau în fața lui Eyob Faniel, un italian născut în Eritreea, când motocicleta care conducea alergătorii a greșit drumul.


Faniel, care aleargă pentru clubul local din Veneția, se afla la doar un minut în spatele liderilor de la acea vreme și a profitat, devenind primul italian care câștigă cursa în 22 de ani. El a terminat maratonul în 2 ore, 12 minute, 16 secunde.


„Nu a fost o cursă ușoară, a trebuit să alerg singur pe Ponte della Libertà. Îmi dedic victoria pentru că am crezut mereu în munca mea, în ciuda tuturor dificultăților”, a declarat câștigătorul la finalul cursei, scrie digi24.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2784 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7831 secunde