Adrian Mutu, despre meciul de astăzi, cu Bosnia:

"Ultima șansă de calificare la EURO 2012"

447
Atacantul naționalei de fotbal a României, Adrian Mutu, a declarat că meciul cu Bosnia reprezintă ultima șansă de calificare a tricolorilor la turneul final al Campionatului European din 2012.
"Vineri, vom juca pentru tricoul echipei naționale, pentru selecționerul Răzvan Lucescu. Este bine ca toată lumea să fie mai unită în aceste momente, să ne dea încredere. Este ultima șansă a echipei naționale, dar suntem liniștiți, motivați și avem încredere într-un rezultat bun. Suntem pregătiți fizic și mental, la fel ca în primul meci cu Bosnia. Acolo nu am știut să ne păstrăm avantajul, dar, din punctul meu de vedere, Bosnia nu este o echipă de nebătut", a spus Mutu.
Reprezentativele României și Bosniei se întâlnesc, deseară, pe stadionul "Giulești" din București, într-o partidă contând pentru Grupa D a preliminariilor EURO 2012. Meciul începe la ora 21.00 și este transmis în direct de TVR 1. Arbitrează suedezul Jonas Eriksson.
Clasamentul Grupei D: 1. Franța (12 p), 2. Belarus (8 p), 3. Albania (8 p), 4. Bosnia (7 p), 5. România (5 p), 6. Luxemburg (1 p).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Mai 2011
Stire din Sport : Infuzie de tineri la Farul
Pagina a fost generata in 0.3735 secunde