X
X
Mai multe ştiri online:

Ultima ofertă făcută de Barcelona pentru Neymar. Sumele uriașe pe care vor catalanii să le plătească

Ştire online publicată Marţi, 27 August 2019. Autor: Cuget Liber Online.
sursa: digisport.ro
Ultima ofertă făcută de Barcelona pentru Neymar. Sumele uriașe pe care vor catalanii să le plătească - jmhhc2g9yzbkmzlin2flogy1mmjmzdk0-1566892325.jpg
Barcelona nu vrea cu niciun chip ca Neymar să ajungă la marea rivală, Real Madrid, iar pentru asta, a decis să facă o nouă ofertă celor de la PSG. Astfel, catalanii forțează transferul lui Neymar în această săptămână, scrie digisport.ro

Astfel, Barcelona dorește împrumutul lui Neymar cu opțiune obligatorie de cumpărare. Cifra finală a afacerii va fi în funcție de momentul în care catalanii vor plăti pentru Neymar.

Oferta financiară a Barcelonei nu va depăși suma de 170 de milioane de euro, în cazul în care această va fi achitată în următorii doi ani, scriu cei de la Sport.es. Dacă PSG dorește să primească toți banii vara viitoare, atunci suma nu va depăși 150 de milioane de euro. În presă s-a speculat că în tranzacție ar putea fi inclus și Ousmane Dembele, însă francezul nu este interesat de acest aspect.

Prima propunere a Barcelonei, refuzată de PSG

Prima ofertă a Barcelonei pentru PSG a fost o sumă cuprinsă între 60 și 80 de milioane de euro plus Coutinho, dar a fost refuzată categoric de campioana Franței, iar între timp, Coutinho a ajuns a Bayern.

Acum, Neymar a început să devină din ce în ce mai impacientat, iar situația trebuie să se încheie în această săptămână, când se încheie perioada de transferuri. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17016 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2636 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1565 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1508 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2751 secunde